Zoover

Spectaculaire waterglijbanen!

Neem contact met ons op 0548-659159 indien u twijfelt i.v.m. de weersomstandigheden of ons Slidepark geopend is.

Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het slidepark is leuk voor jong & oud!

Vergeet je zwemkleding niet!

Als u Aquaventura slidepark wilt bezoeken, vergeet dan niet de volgende spullen zelf mee te nemen:

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Het waterpark kan alleen bezocht worden door bezoekers van Avonturenpark Hellendoorn. Het is niet mogelijk om vanuit het slidepark Avonturenpark Hellendoorn te verlaten.

Let op: honden zijn niet toegestaan in Aquaventura Slidepark.

Tickets voor Aquaventura Slidepark

Een ticket voor een dagdeel in Aquaventura slidepark kost € 3,50 p.p.

Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Combi-tickets voor het attractiepark en het slidepark zijn verkrijgbaar bij de entreekassa van Avonturenpark Hellendoorn.

Een ticket geeft recht op eenmalige toegang tot het Aquaventura Slidepark. Indien u het Slidepark verlaat en u wilt het Slidepark op een later moment opnieuw bezoeken, dient u een nieuw ticket te kopen.

Openingstijden

Bij slechte weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten Aquaventura Slidepark gesloten te houden. 

Openingstijden van het Slidepark kunnen bij dagen met minder bezoek gedurende de dag aangepast worden. Neem contact met ons op 0548-659159 indien u twijfelt i.v.m. de weersomstandigheden of ons Slidepark geopend is.