Zoover

Beleef de avontuurlijkste zomer in Hellendoorn

Het is een heerlijke zomer in Avonturenpark Hellendoorn. Naast de ruim 30 attracties en onze nieuwste attractie Bella's Swingpaleis, kunt u dit seizoen ook genieten van twee nieuwe shows! Beleef de komische avonturen van ‘Kareltje & Jasmijn’ en kijk vol spanning naar de spectaculaire High Dive Stuntshow ‘De Drakenridders’. Dit seizoen organiseren wij ook maar liefst 4 Zinderende Zomeravonden! Tijdens deze avonden is het Avonturenpark extra lang geopend met een grote vuurwerkshow als afsluiting om 21.45 uur. Houdt u van waterpret? Bezoek dan zeker onze 11 waterglijbanen in Aquaventura Slidepark. Een unieke belevenis. De leukste zomerse avonturen beleef je in Avonturenpark Hellendoorn!

Gezinsticket
 

Hoge Gezinskorting

Met het hele gezin voordelig naar Avonturenpark Hellendoorn? Profiteer dan nu van onze gezinsdeal voor een heerlijk dagje uit. Voor slechts €17,50 heeft u toegang tot Avonturenpark Hellendoorn. Dat is € 6,00 korting per persoon! Het gezinsticket bestaat uit entree voor 4, 5 of 6 personen. 

Bestel nu je online tickets


Stuntshow 'De Drakenridders'

De pret kan dit seizoen niet op in Avonturenpark Hellendoorn. Van 7 juli t/m 2 september 2018 is de High Dive Stuntshow terug met een spectaculaire zomershow.  Duik in de wereld van de stoere ridders, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. 'De Drakenridders' is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Durft u het aan? 

 

Zinderende Zomeravonden
 

Zinderende Zomeravonden

Tijdens de Zinderende Zomeravonden kunt u extra lang genieten in Avonturenpark Hellendoorn. Op woensdag 1 augustus, 8 augustus, 15 augustus en 22 augustus zijn de meeste attracties tot 21.30 uur geopend. De Zomeravonden worden spectaculair afgesloten met een grote vuurwerkshow.* 

* Vanwege de aanhoudende droogte en de bosrijke omgeving rondom het Avonturenaprk, mag de vuurwerkshow tijdens de Zinderende Zomeravond op 8 augustus niet plaatsvinden. Niet getreurd! In ruil daarvoor sluiten we de avond af met een niet eerder vertoonde, spectaculaire vuurshow!


Aquaventura Slidepark

Waterpret gegarandeerd in het unieke Aquaventura Slidepark! Dit uitdagende outdoor Slidepark heeft maar liefst 11 gave waterglijbanen en een waterspeelpark voor de kleintjes. Leuk voor jong en oud. Vergeet uw zwemkleding niet!

Tickets voor Aquaventura Slidepark zijn verkrijgbaar voor €3,00 per persoon bij de entreekassa of bij de kassa van het Slidepark. 

Meer informatie

 
Aquaventura Slidepark

 

Kareltje & Jasmijn

Beleef komische avonturen met Kareltje & Jasmijn! Het Gouden Theater is hét domein van Kareltje & Jasmijn, waar zij dit jaar een nieuwe show opvoeren. Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij hilarische avonturen.


Hoge Gezinskorting

Met het hele gezin voordelig naar Avonturenpark Hellendoorn? Profiteer dan nu van onze gezinsdeal voor een heerlijk dagje uit. Vanaf €17,50 per persoon heeft u toegang tot Avonturenpark Hellendoorn. Het gezinsticket bestaat uit entree voor 4, 5 of 6 personen.

Bestel nu je online tickets


Regenverzekering

Grote kans op regen op de dag van uw bezoek? Sluit dan Baba's Regenverzekering af! Indien er op de dag van uw bezoek tussen 10.00 en 16.00 uur meer dan 4 mm regen valt per vierkante meter (bij het officiële meetpunt in het park), ontvangt u een vrijkaart voor een bezoek op een andere openingsdag in seizoen 2018. Baba's Regenverzekering kan bij de entreekassa van het park afgelsoten worden tot 12.00 uur, voordat het park betreden wordt. 

 

Avontuurlijk afkoelen tijdens tropische dagen

Het is een heerlijke, warme zomer in Nederland. De verkoeling is op veel plaatsen in ons land ver te zoeken, maar daar hebben we in Hellendoorn allerlei avontuurlijke oplossingen voor. Ook op warme dagen beleven jullie samen verkoelende avonturen in Hellendoorn! Bekijk onze tropische aanbevelingen hier.