Zoover

Beleef een avontuurlijke meivakantie in Avonturenpark Hellendoorn. De pret kan niet op! De nieuwe attractie 'Het DrakenNest', de nieuwe voorstelling van Kareltje & Jasmijn, de nieuwe attractie in Dreumesland, Meet & Greets met Baba, ruim 30 top attracties en nog veel meer. U komt toch ook op avontuur?

Op avontuur

in de meivakantie

Koop hier je tickets

Op avontuur in de meivakantie

Beleef met het hele gezin een avontuurlijke meivakantie in Avonturenpark Hellendoorn. De pret kan niet op! De nieuwe attractie 'Het DrakenNest', de nieuwe voorstelling van Kareltje & Jasmijn, de uitbreiding van Dreumesland, Meet & Greets met Baba, ruim 30 topattracties en het unieke Slidepark met o.a. 11 gave waterglijbanen. In Hellendoorn kijkt u uw ogen uit!

 
10.00 uur Opening park door parkmascotte Baba
12.00 uur Mini disco
12.00 uur Opening 2 extra attracties
13.00 uur Theatershow Kareltje & Jasmijn
13.30 uur Meet & Greet Baba
14.00 uur Opening Slidepark (ovb van weersomstandigheden)
14.15 uur Mini disco
15.00 uur Theatershow Kareltje & Jasmijn
15.30 uur Meet & Greet Baba
16.30 uur Start Italiaans buffet in De Berghoeve
17.00 uur Attracties gaan sluiten. Horeca langer geopend

Online hoge korting voor gezinnen!

Bestel nu online veilig en snel uw gezinsticket (4-6 personen vanaf 3 jaar) voor de meivakantie. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis entree. U profiteert van hoge korting tot € 7,- per persoon!

Bestel nu je online tickets

 

Image

Slidepark

 

Slidepark: waterpret garantie!

Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Het waterpark is leuk voor jong & oud!

Naast de 11 spectaculaire glijbanen hebben wij voor de kleine waterratten een waterspeelplek. 

Klik hier voor meer informatie over ons Slidepark. 


NIEUWE SHOW van Kareltje & Jasmijn

Kareltje en Jasmijn keren dit seizoen terug in het Gouden Theaterpaleis met een nieuw avontuur. In de nieuwe show "Kareltje & Jasmijn en het Gouden Medaillon" duiken de 2 kinderhelden in de avontuurlijke geschiedenis van de opa van Kareltje, een beroemde goudzoeker. Zal het ze lukken het mysterie te ontrafelen? Of gaan de grappen en grollen van Kareltje de spannende zoektocht in gevaar brengen? 
 

Gezinskorting meivakantie! 

Met onze gezinstickets (4-6 personen vanaf 3 jaar) profiteert u van hoge korting. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis entree. Met online tickets kunt u direct het park in en hoeft u niet in de rij bij de kassa. 

Bestel nu je online tickets


 

NIEUW: Het DrakenNest 

Avonturenpark Hellendoorn heeft haar nieuwe spectaculaire attractie ‘Het DrakenNest’ geopend. De komst van Het DrakenNest is een primeur voor Nederland, omdat deze ‘Mega Disk'O' attractie nog niet in Nederland te vinden is. De attractie omschrijft zich als een ronddraaiende, heen en weer bewegende schijf waarin bezoekers kunnen plaatsnemen. De attractie is volledig gethematiseerd. Bij het betreden van de attractie waant u zichzelf in de Middeleeuwen tussen ridders en draken. U bent één van de hoofdpersonen in dit spannende ridderverhaal! Stap maar in.. als u durft!

NIEUW: Bella's Swing Paleis

Dreumesland is uitgebreid met een nieuwe attractie voor de allerkleinsten. In Bella’s Swing Paleis kunnen kinderen tot 120 cm. heerlijk dansen op en meezingen met populaire kinderhits en de aanstekelijke liedjes uit het park. De parkmascottes Baba en Bella dansen regelmatig mee met de kinderen. Dankzij de lichteffecten en mooie aankleding is het in Bella’s Swing Paleis de hele dag een feestje!

 

Baba s Regenverzekering
 

UNIEK in Nederland: onze regenverzekering!

Is er kans op regen in de meivakantie? Sluit dan Baba's Regenverzekering af voor slechts €1,- per persoon. Indien er tussen 10.00 en 16.00 uur meer dan 4 mm regen valt op het officiële meetpunt in het park, ontvangt u een vrijkaart voor een bezoek op een andere dag in ons jubileumseizoen. Goede deal toch! Klik hier voor de voorwaarden.


Pak die meivakantie gezinskorting!

Bestel nu online veilig en snel uw gezinsticket (4-6 personen) voor de meivakantie en pak die gezinskorting!

Bestel nu je online tickets