Zoover

Op avontuur in de meivakantie

Beleef een avontuurlijke meivakantie in Avonturenpark Hellendoorn. De nieuwe attractie 'Het DrakenNest', de nieuwe voorstelling van Kareltje & Jasmijn, Meet & Greets met Baba, ruim 30 top attracties en nog veel meer. U komt toch ook?

Online hoge korting!

Bestel nu online veilig en snel uw ticket voor de meivakantie en profiteer van kortingen! 

Bestel nu je online tickets

 
Image

Image
 

Nieuwe attractie: Het DrakenNest 

Avonturenpark Hellendoorn opent in 2017 een nieuwe spectaculaire attractie ‘Het DrakenNest’. De komst van Het DrakenNest is een primeur voor Nederland, omdat deze ‘Mega Disk'O' attractie nog niet in Nederland te vinden is. De attractie omschrijft zich als een ronddraaiende, heen en weer bewegende schijf waarin bezoekers kunnen plaatsnemen. De attractie is volledig gethematiseerd. Bij het betreden van de attractie waan je je in de Middeleeuwen tussen ridders en draken. Jij bent één van de hoofdpersonen in dit spannende ridderverhaal! Lees hier meer over onze nieuwe attractie.


Kareltje & Jasmijn

Het Gouden Theater is het domein van Kareltje & Jasmijn, waar zij dit jaar een nieuwe show opvoeren. Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij komische avonturen. De Kareltje en Jasmijn show is te zien in weekenden en vakanties. Dit seizoen zijn Kareltje en Jasmijn weer terug met een nieuw avontuur en beleven ze een Oosters avontuur. Jasmijn leest namelijk in een oud Oosters sprookjesboek over een mysterieuze wensfles. Diegene die de fles vindt mag drie wensen doen. Jasmijn is altijd op zoek naar avontuur en wil dolgraag op zoek gaan naar de fles die ergens in een Oosters kamer staat, maar Kareltje ziet dit niet zitten omdat de kamer vol staat met enge en mysterieuze dingen. Lukt Kareltje en Jasmijn het om de fles te vinden? En wat gebeurt er als ze de fles vinden? 

 
Image

14.00 & 16.00 uur


Image

De Berenboom

 

De Berenboom

Parkmascotte Baba en zijn vrouw Bella hebben vorig jaar van het park hun eigen Berenboom in Dreumesland gekregen. Dagelijks vinden er bij De Berenboom Meet & Greets plaats voor allerkleinste avonturiers. Mochten Bella en Baba niet thuis zijn, dan zijn er leuke activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans. De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening!  Download hier kleurplaten voor Baba of Bella. 


Kans op regen?

Sluit dan Baba's Regenverzekering af voor slechts €1,- per persoon. Indien er tussen 10.00 en 16.00 uur meer dan 4 mm regen valt op het officiële meetpunt in het park, ontvangt u een vrijkaart voor een bezoek op een andere dag in ons jubileumseizoen. Klik hier voor de voorwaarden.

 
Baba s Regenverzekering

Online korting!

Bestel nu online veilig en snel uw ticket voor de meivakantie en profiteer van kortingen.

Bestel nu je online tickets