Zoover

 

Avontuurlijk weekend in Hellendoorn.

Jij komt toch ook?

Avontuurlijk weekend

Beleef een avontuurlijk weekend in Hellendoorn. De nieuwe Zeeleeuwenshow, de Kareltje & Jasmijn voorstelling, Meet & Greets met Baba, ruim 30 top attracties en nog veel meer. Jij komt toch ook?

 
10.00 uur Opening Park
12.00 uur Meet & Greet Baba
13.00 uur Zeeleeuwenshow
Opening Aquaventura Slidepark*
14.00 uur Voorstelling Kareltje & Jasmijn
15.00 uur Zeeleeuwenshow
16.00 uur Voorstelling Kareltje & Jasmijn
vanaf 16.30 uur All you can eat avondbuffet
17.00 uur Park gaat sluiten

Online hoge kortingen 

Bestel nu online veilig en snel jouw tickets voor komend weekend met hoge korting. 

Bestel nu je online tickets

 
Online korting - Zeeleeuw + Boef

All You Can Eat
 

All You Can Eat Avondbuffet

Een uur lang onbeperkt dineren. Genieten van soep, salades, hoofdgerechten en diverse bijgerechten. Voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar voor € 14,95 per persoon! Kinderen van 3 t/m 9 jaar betalen € 5,95.

Bestel nu je online tickets


De Geheime Verjaardag

Het Gouden Theaterpaleis is het domein van Kareltje & Jasmijn, waar zij een nieuwe show opvoeren. Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn beleeft hij een nieuw spannend avontuur. In de nieuwe show is Kareltje jarig. Jasmijn lijkt dit echter vergeten te zijn! Hoe gaat dit aflopen?

 
Kareltje en Jasmijn - 14.00 & 16.00 uur

Het diamanten hart - 13.00 & 15.00 uur
 

Het Diamanten Hart

Wees live getuige van de terugkeer van Het Diamanten Hart. Madame Fleur is dolblij en heeft zeeleeuw Lufa uitgenodigd om de dure ketting persoonlijk terug te kunnen brengen. Als het beruchte diamanten dieven duo Bobbie & Robbie maar geen roet in het eten gooien...
 

Bestel nu je online tickets


Aquaventura Slidepark

Kom glijden in Aquaventura Slidepark. 11 spectaculaire glijbanen, de één nog spannende dan de ander. De glijbanen zijn voorzien van een uitglijbaan, er is geen zwembad. Voor de kleine kinderen is er een waterspeelplek. Waterpret gegarandeerd! 

* in verband met de weersomstandigheden kan Avonturenpark Hellendoorn besluiten het Slidepark te sluiten of de tijden aan te passen. 

 
Aquaventura Slidepark