Zoover

Hellendoorn, juli 2017

21 juli: Summer Splash

Ben jij bij het gaafste feest in Hellendoorn? Met de spannendste slides, coolste muziek en lekkerste cocktails! Kom naar Summer Splash op vrijdag 21 juli! Het 12+ Slidepark Event dat je niet mag missen! Zo begin jij je zomer met een geweldig feest in outdoor Aquaventura Slidepark. Neem je mooiste zwembroek of bikini mee en zorg dat je erbij bent!

De coolste muziek
Het Aquaventura Slidepark wordt op 21 juli omgetoverd in een feestlocatie. Meerdere DJ’s brengen jou helemaal in de vakantiestemming en draaien de coolste muziek.

De lekkerste hapjes en drankjes
Bij jouw ticket voor Summer Splash krijg je één cocktail naar keuze. Heerlijk om mee te beginnen! Verder kun je de gehele avond snacks, ijsjes, cocktails en frisdranken bestellen bij de horecagelegenheden. Wij hanteren de NIX-afspraak tijdens Summer Splash.

Wees er snel bij, want op = op
Bestel nu online veilig en snel jouw toegangsbewijs voor Summer Splash. Kaartjes in de voorverkoop kosten slechts €9,95. Na de voorverkoop bedraagt de reguliere prijs €14,95. Een ticket is inclusief één cocktail. Let op: er zijn een beperkt aantal kaartjes beschikbaar, dus weer er snel bij!

Het belooft een geweldig feest te worden. Neem je vrienden mee, gooi je zwemkleding en slippers in je tas en kom langs! Wij begroeten je graag op 21 juli!