Zoover

Hellendoorn, juni 2017

Auto Scholing Twente en Avonturenpark Hellendoorn starten avontuurlijke samenwerking.

 

René Peul, directeur Marketing, Sales en Operations van Avonturenpark Hellendoorn: ,,wij vinden dat iedereen in de breedste zin van het woord avonturen zou moeten beleven, zo ook in de auto onderweg naar- en terug van ons park. In Auto Scholing Twente hebben wij een partner gevonden met hetzelfde DNA die net zoals wij grote waarde hechten  aan veiligheid, kwaliteit en een avontuurlijk leven”.

René Sjoers, eigenaar Auto Scholing Twente: ,,Wij beschikken, als officiële Honda dealer van Twente, over diverse stijlvolle en ruime gezinsauto’s waarin echte avonturiers de vrijheid en flexibiliteit krijgen om op ontdekking te gaan. Wij zijn trots dat wij als partner een seizoen lang met Avonturenpark Hellendoorn mogen optrekken en verheugen ons op de vele leuke acties die wij gezamenlijk zullen opzetten”. 

Met de start van deze samenwerking breekt er een periode aan waarin het Avonturenpark samen met Auto Scholing Twente diverse campagnes zal opstarten. Zo zal o.a. een proefrit bij Auto Scholing Twente beloond worden met vrijkaarten voor het Avonturenpark en zullen beide bedrijven winacties opzetten op hun social media kanalen.