Zoover

Hellendoorn, 5 oktober 2016

De eerste editie van het spannende 12+ Halloween Evenement

Screams

AVONTURENPARK HELLENDOORN – vrijdag 21 oktober, 19.00-23.00 uur
www.avonturenpark.nl/screams

Avonturenpark Hellendoorn verandert op vrijdagavond 21 oktober voor de allereerste keer van een gezellig familiepark in een doodeng en donker park voor iedereen van 12 jaar en ouder die houdt van het betere griezelwerk.. Screams is de angstaanjagende versie van de populaire Heksendoornavonden die dit jaar plaatsvinden op 15, 22 en 29 oktober. Screams gaat een stapje verder…

René Peul van het Avonturenpark vindt Screams een uniek evenement voor de regio. ,,Al sinds 2000 organiseert Avonturenpark Hellendoorn in oktober het gezellige en beetje griezelige Heksendoorn. Vele families genieten daar ieder jaar weer van. Echter voor tieners en volwassenen zonder kinderen kan Heksendoorn,  ‘Halloween voor families’, als minder spannend worden ervaren”. Tijdens de Heksendoornavonden is er wel degelijk wat meer spanning te vinden, maar dat vond Peul nog niet genoeg. ,,Screams wordt een Halloween event voor iedereen van 12 jaar en ouder. We creëren een donker en mistig Avonturenpark met 4 scare-zones, zetten tientallen horroracteurs in en bieden met  9 gave attracties de nodige afleiding. Een onvergetelijke avond voor alle bezoekers, het Avonturenpark én uniek binnen de regio!”

Ook het Avonturenpark ziet dat Halloween alsmaar populairder wordt onder tieners en jongvolwassenen en dat meerdere pretparken de afgelopen jaren steeds meer enge avonden organiseren. Volgens Peul is dat goed te verklaren. ,,Kijk maar eens naar de games van tegenwoordig, de blockbusters in de bioscoop, de populariteit van enge tv-series en de stijgende belangstelling voor Halloween in de breedte. Er is onder deze doelgroep veel vraag naar enge en spannende verhalen en activiteiten”. En tot voor kort kon Avonturenpark Hellendoorn dat niet echt kwijt in haar Heksendoorn programma. Tot nu toe dus. Want durfals hoeven nu niet meer ver te rijden voor horror in een pretpark. Met Screams biedt ook Avonturenpark Hellendoorn een horror avond van formaat aan. Met 1 groot verschil.. de entreeprijzen! Bezoekers betalen online € 12,50 voor een entreeticket en € 15,00 op de avond zelf.  

Ben jij 12 jaar en ouder en ben je niet bang aangelegd? Bezoek dan Screams!
De avond duurt van 19.00 uur tot 23.00 uur. Kom maar langs.. als je durft!

Meer informatie en/of online entreetickets à € 12,50 p.p. vind je op www.avonturenpark.nl/screams