menu
nl

Nieuwe High Dive Stuntshow

De populaire High Dive Stuntshow keert terug in Avonturenpark Hellendoorn. Van 7 juli t/m 2 september 2018 is de High Dive Stuntshow terug met een nieuwe spectaculaire zomershow in het vernieuwde openlucht theater.

René Peul van Avonturenpark Hellendoorn is dolenthousiast over de nieuwe zomershow: ,,De afgelopen 2 seizoen hebben onze gasten mogen genieten van de Maya’s en hun geweldige stunts. ‘De Magische Maya tempel’ was een groot succes en verdient een waardige opvolger. De nieuwe show ‘De Drakenridders’ sluit aan bij onze in 2017 nieuw geopende attractie ‘Het DrakenNest’. We zijn nog druk bezig met alle voorbereidingen maar we beloven een nieuwe show te produceren die men zeker gaat waarderen”.

Met de komst van de nieuwe show pakt het Avonturenpark ook direct het openluchttheater aan. Peul vervolgt: ,,Het openluchttheater zal helemaal aangepast worden en één verhaal vormen met de show. Men treedt straks echt binnen in de wereld van stoere ridders en de daarbij horende spanning en sensatie. Een show voor jong en oud die je niet mag missen als je komend seizoen ons Avonturenpark bezoekt!”