Kinderfeestje in een pretpark

Kinderfeestje in een pretpark

Een kinderfeestje in een pretpark is voor veel kinderen een droom die uitkomt. Het is een dag vol avontuur, spanning en plezier. Maar hoe organiseer je nu zo'n feestje in een pretpark?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoeveel kinderen er mee gaan en hoe oud ze zijn. Dit bepaalt namelijk welke attracties geschikt zijn en hoeveel begeleiding er nodig is. Ook is het handig om van tevoren een plattegrond van het park te bekijken, zodat je een globaal idee hebt van waar je naartoe wilt gaan en welke attracties je zeker niet wilt missen.

Bij Avonturenpark Hellendoorn hebben wij een speciaal arrangement voor kinderfeestjes. Door dit arrangement kun je onbezorgd het kinderfeestje organiseren. 

Om deze dag vlekkeloos te laten verlopen hebben wij een belangrijke zaken waar je aan dient te denken: 

1: Maak een gastenlijst en verstuur uitnodigingen Bepaal hoeveel kinderen je wil uitnodigen en maak een gastenlijst. Verstuur de uitnodigingen minstens twee weken van tevoren, zodat de ouders tijd hebben om te reageren en eventueel een cadeau te kopen. Zorg ervoor dat je de datum, tijd, locatie en contactgegevens vermeldt op de uitnodiging.

2: Maak een planning voor het feestje, zodat je de activiteiten en het eten en drinken op tijd kunt serveren. Zorg ervoor dat er voldoende tijd is voor de activiteiten en dat de kinderen genoeg tijd hebben om te spelen.

3: Verzorg passend vervoer naar het Avonturenpark en zorg ervoor dat de tickets klaar zijn en uitgedeeld aan alle kinderen voordat je naar de entree loopt.

4: Op de dag zelf is het handig om een centrale ontmoetingsplek af te spreken, zodat iedereen elkaar makkelijk kan vinden en er geen kinderen verdwalen. Kies hiervoor wellicht het entreeplein of een punt bij de entree zoals de grote klok. 

5: Bij binnenkomst loop je eerst naar restaurant de Berghoeve voor een ontvangst met drinken en wat lekkers. In de middag kun je de inbegrepen lunch ophalen voor alle kinderen en begeleiders. 

6: Vergeet niet om de ouders en kinderen te bedanken voor het komen naar het feestje. Een leuke manier om dit te doen is door het geven van een goodiebag met kleine cadeautjes en snoepjes of sluit de dag af met beker slush of Baba / Bella Lolly. 

Een kinderfeestje in een pretpark kan een geweldige ervaring zijn voor kinderen. Door goed voorbereid te zijn en aan alle details te denken, kun je ervoor zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten!