Evenementen Agenda

Een seizoen vol met leuke evenementen! Welke ga jij allemaal bezoeken?

In het voorjaar trappen we feestelijk af met Kareltjes Jubileumweekend en in de meivakantie ontmoet je diverse bekende karakters. Bing, Sonic, Angry Bird Red, Buurman en Buurman, etc. In de zomer is het traditioneel weer tijd voor de Zinderende Zomeravonden. Op 2, 9, 16 en 23 augustus is het Avonturepark tot 22.00 uur geopend en geniet je van extra entertainment. In september vieren we Baba's Verjaardag en in het najaar sluiten we ons seizoen gruwelijk leuk af met Heksendoorn en Screams. Kom maar langs.. als je durft! 

 

(kopie 5)

Kareltje's Jubileum

? Seizoen 2023

Twintig jaar Kareltje de Kok in het Avonturenpark, dat moet gevierd worden! In april, mei, juni en september vieren we dit feestje o.a. in de jubileumshow "Kareltje & Jasmijn en het IJzige cadeau". Bezoek deze feestelijke show in het Gouden Theaterpaleis en feliciteer de grappige kok met zijn jubileum. 

 

 

Meivakantie

? 24-04 t/m 07-05

In de meivakantie ontmoet je diverse bekende karakters. Bing, Sonic, Angry Bird Red, Buurman en Buurman, Bollo, Rossie, Noetsie, Baba en Bella. Ze komen allemaal de meivakantie opfleuren met hun aanwezigheid. Geef ze een high five, knuffel en ga met ze op de foto! Volg ons Facebook kanaal om te weten wanneer jouw favoriete figuur op ons park is. 

Bekijk onze openingskalender voor de Meet & Greet dagen.

 

Zinderende Zomeravonden

? 2, 9, 16, 23 augustus

Kun je geen genoeg krijgen van avonturen beleven? Bezoek dan de Zinderende Zomeravonden op 2/9/16/23 augustus, we zijn dan tot maar liefst 22.00 uur geopend! Tijdens de Zinderende Zomeravonden geniet je van een speciale (avond)sfeer op ons park, extra shows en entertainment en de avonden worden knallend afgesloten met vuurwerk (o.v.b. van weersomstandigheden).  

 

Baba's Verjaardag

? 16 en 17 september

Onze parkmascotte Baba is jarig en dat vieren wij in het weekend van 16 en 17 september. Er zijn extra Meet & Greets, versieringen en leuke activiteiten. Ook Kareltje & Jasmijn zijn op het feestje uitgenodigd en maken er een dolle boel van. Kom jij ook langs bij zijn Berenboom om Baba te feliciteren? 
 

 

Heksendoorn & Screams

? oktober & november

In oktober en november staat Avonturenpark Hellendoorn in het teken van Halloween voor jong en oud. Heksendoorn (families met kinderen tot ca. 12 jaar) is een sfeervol evenement met prachtige aankleding, nieuwe shows, extra activiteiten en een spannend spookhuis. Screams (12+) is de enge variant en vindt op zaterdagavonden plaats vanaf 19.00 uur. Tijdens deze avonden zijn er 10 attracties geopend, diverse scare zones en spookhuizen én jagen 150+ scare actors je de stuipen op het lijf. Kom maar langs.. als je durft! 

Laden des Kalenders...