menu
nl

Update coronavirus

Update pagina: 1 april 2020, 16.00 uur

Tot wanneer is Avonturenpark Hellendoorn gesloten?
 
Seizoen 2020 zou van start gaan op zaterdag 4 april 2020. In verband met de landelijke maatregelen en adviezen van het RIVM, die vooralsnog gelden tot en met 28 april 2020, zullen wij onze opening dan ook uitstellen tot minimaal 29 april 2020. Houd onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de definitieve openingsdatum.

Ik heb al een online ticket voor Avonturenpark Hellendoorn gekocht. Wat moet ik doen?
Als u al een ticket op datum heeft in de periode 4 april – 28 april 2020, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen via team.marketing@avonturenpark.nl.

Ik heb een ticket van het Avonturenpark aangeschaft bij een van de actiepartners. Wat moet ik doen?
Tickets van actiepartners hebben een lange geldigheid. Deze geldigheid staat vermeld op de tickets en actiepagina’s van onze partners. U kunt er dan wel geen gebruik van maken tot en met 28 april 2020, maar het seizoen telt nog vele avontuurlijke dagen waarop u onbeperkt op avontuur kunt gaan. Bij vragen over tickets die niet zijn besteld op avonturenpark.nl vragen wij u om contact op te nemen met de partij waar u uw tickets heeft aangeschaft.

Kan ik mijn groepsreservering (20+ groepen en schoolreisjes) kosteloos wijzigen van bezoekdatum?
Jazeker! Groepen/scholen die gereserveerd hebben, kunnen hun groepsreservering kosteloos wijzigen van datum binnen seizoen 2020; bijvoorbeeld naar de maand juni die zeer populair is onder scholen. Op dit moment kijken wij naar extra openingsdagen in september 2020 die ook geschikt zijn voor schoolreisjes.
Wij vragen u voor verplaatsing van bezoekdatum per e-mail contact met ons op te nemen via team.marketing@avonturenpark.nl.
Let op: Wij nemen zelf contact op met groepen die een reservering hebben staan in de periode 4 april – 28 april 2020.

Kan ik mijn groepsreservering (20+ groepen en schoolreisjes) kosteloos annuleren?
Mocht het zo zijn dat uw reservering niet door kan gaan i.v.m. een gesloten Avonturenpark, dan kunt u kosteloos annuleren. Indien u wenst te annuleren voor een reservering op een dag dat het Avonturenpark wel geopend is, dan hanteren wij hiervoor annuleringskosten (conform Uniforme Voorwaarden Horeca – UVH). Wij vragen u hiervoor per e-mail contact met ons op te nemen via team.marketing@avonturenpark.nl.

Wat zijn de annuleringskosten voor groepen m.b.t. reserveringen op geopende dagen?
* Meer dan 2 maanden voor het gereserveerde groepsbezoek: 15% van het boekingsbedrag
* Meer dan 1 maand voor het gereserveerde groepsbezoek: 35% van het boekingsbedrag
* Meer dan 14 dagen voor het gereserveerde groepsbezoek: 60% van het boekingsbedrag
* Meer dan 7 dagen voor het gereserveerde groepsbezoek: 85% van het boekingsbedrag
* 7 dagen of minder voor het gereserveerde groepsbezoek: 100% van het boekingsbedrag

Wat betekent de aangepaste opening voor mijn abonnement?
Aangezien de parkopening wordt uitgesteld betekent dat uw abonnement niet gebruikt kan worden tot en met 28 april 2020. We begrijpen dat het jammer is dat u het abonnement niet kunt gebruiken in deze periode, maar gelukkig telt het seizoen nog vele avontuurlijke dagen waarop u onbeperkt op avontuur kunt gaan. Daarnaast hebben we 31 oktober en 1 november 2020 reeds extra toegevoegd aan onze openingskalender en kijken we nog verder naar mogelijke extra dagen in september 2020.

Per openingsdag dat we gesloten zijn gaan we onze abonnementhouders compenseren in de vorm van tegoedbonnen voor seizoen 2020. Zodra Avonturenpark Hellendoorn weer opent, zullen we laten weten om hoeveel tegoed het zal gaan. Het tegoed is vervolgens op te halen tijdens openingsdagen bij de Informatiebalie op vertoon van uw abonnement en geldige legitimatie. Het tegoed kunt u besteden op bijna alle horecalocaties binnen het Avonturenpark. U kunt er ook voor kiezen om geen tegoed te willen en uw Avonturenpark een hart onder de riem te steken. In dat geval meldt u zich niet bij de Informatiebalie en maakt u geen gebruik van deze vorm van compensatie.

Houd onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.