menu
nl

(bij)banenmarkt op 1 maart 2019

Avonturenpark Hellendoorn is alweer druk bezig met alle voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Ondanks dat het park pas in april haar seizoensopening beleefd, is het al een drukte van jewelste. Naast dat er hard gewerkt wordt aan de komst van twee nieuwe attracties, is men ook al begonnen met het zoeken naar nieuwe avonturiers. Dit jaar voegt het Avonturenpark iets bijzonders toe waarmee het voor werkzoekenden nog makkelijker wordt om een baantje te bemachtigen binnen het populaire Overijsselse pretpark.

,,Op vrijdagavond 1 maart a.s. organiseren wij tussen 19.00 en 21.00 uur een open inloopavond in de vorm van een soort banenmarkt”, zegt René Peul van het Avonturenpark. ,,Ons park is een populaire plek om te werken voor zowel jongeren die een (bij)baantje zoeken als senioren die het leuk vinden om actief bezig te blijven. We merken dat beide doelgroepen behoefte hebben aan iets laagdrempeligs en niet altijd zin hebben in schriftelijke procedures.”

Om deze reden heeft het park besloten om dit jaar iets nieuws toe te voegen. De open inloopavond van het Avonturenpark kan bezocht worden zonder aanmelding vooraf en is voor iedereen vrij toegankelijk. ,,De avond heeft een vrijblijvend karakter en zal bol staan van informatie. Werkzoekenden kunnen informeel in gesprek raken met diverse Avonturenpark werknemers, kennismaken met tal van leuke functies en direct antwoord krijgen op vragen”, vervolgt Peul.

Het Avonturenpark zoekt voor komend seizoen zo’n 200 avonturiers voor diverse functies binnen attracties, horeca, winkel, kassa, entree en huishoudelijke dienst. Voor alle functies geldt dat men op zoek is naar avonturiers voor het gehele seizoen, weekenden en/of vakanties.  Er is voor ieder wat wils. 

Peul sluit af: ,,Of men nu een paar uurtjes wil werken, op zoek is naar een vakantiebaan of volle bak aan de slag wil, er zijn tal van mogelijkheden. En ook zeker voor werkzoekenden die al (lang) niet meer op school zitten. We zoeken echt niet alleen maar jongeren. Dus kom maar langs tijdens de open inloopavond.. als je durft!”

Met de komst van twee nieuwe attracties belooft het een bijzonder seizoen te worden voor het Avonturenpark. Alle nieuwe avonturiers zullen dit komend seizoen vanaf de eerste rij mee gaan maken. En alleen dat klinkt al erg avontuurlijk.
 

De open inloopavond is vrijdag 1 maart tussen 19.00 en 21.00 uur vrij toegankelijk. Meer informatie over vacatures vind je op www.avonturenpark.nl/werkenbij