menu
nl

Personeelsuitje met knalfeest

Time to party!

Uw personeelsuitje op maat

U wilt met uw gezelschap maximaal plezier beleven? Kies dan voor het thema ‘The Party’ en beleef samen met uw collega’s een avond om nooit te vergeten. Het personeelsuitje kan geheel naar wens worden vormgegeven!

Knalfeest vol avontuur

Tijdens dit personeelsfeest beleeft u gave avonturen in de Rioolrat – een duizelingwekkende rollercoaster in het donker – de Discovery Club – een spannende ondergrondse lasergame – en de Thunderbolt – de 2e gave achtbaan van de avond. Als alle attracties zijn overwonnen, nodigen wij u uit voor een heerlijk hapje en een drankje in ons karakteristieke landhuis, dat is omgetoverd tot feestlocatie. De open bar en de DJ zorgen voor een knalfeest!

Dit kunt u verwachten

✔ 70 – 100 personen
✔ Het park exclusief voor u geopend,
18.30 – 23.00 uur
✔  Een unieke locatie
✔  De leukste attracties
✔  Onbeperkt eten en drinken
✔  Personeelsuitje op maat
✔ € 74,95 per persoon

Ervaringen

"Het was griezelig, gezellig, goed georganiseerd. Ging het gegil eerst door de geluidsbarrière vanwege het angstvallig goede acteerwerk, werd het volume daarna aangepast tijdens een knallend eindfeest."
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Albert-Heijn
- Albert Heijn
"De stemming kwam er goed in mede dankzij de super leuke animatie, de attracties en het goed verzorgde buffet."
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Zwanenberg
- Zwanenberg Food Group
''Het was een fantastisch evenement. De dag was zeer goed verzorgd, misschien wel iets TE! De reacties achteraf, maar ook op de dag zelf waren zeer positief. Bedankt voor de goede zorgen, we zijn zeer tevreden!''
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Politie-Apeldoorn
- Politie Apeldoorn

Bekijk ook de andere thema's

Een personeelsuitje om niet te vergeten?

Heeft u interesse in een personeels- of bedrijfsfeest op maat? Wij denken graag met u mee over de invulling van deze avond. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0548 659 159. Of vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
    Bekijk ook de andere thema's