menu
nl

Het spannendste avondje uit!

Personeelsfeest in Halloween stijl

Angstaanjagend personeelsuitje

In de donkere bossen van de Sallandse Heuvelrug ligt ons Avonturenpark. Tijdens uw personeelsfeest in Halloween stijl is het gehele park omgetoverd tot een spookachtige locatie. Beleef samen met uw collega’s “A Night full of Adventure” tijdens dit griezelige personeels-/bedrijfsfeest!

Trotseer uw angsten!

Tijdens uw bedrijfsfeest griezelt u in spannende attracties en gaat uw hart sneller kloppen wanneer onverwachte gasten u de stuipen op het lijf jagen. Al bij binnenkomst loert er gevaar op iedere hoek en wie denkt na het laatste ritje even op adem te komen, heeft het mis. Pompoenen, spookachtige wezens en griezels maken het plaatje compleet. Gedurende het feest in Avonturenpark Hellendoorn waant u zich helemaal in Halloween sfeer. Durft u het aan?

Dit kunt u verwachten

✔ Vanaf 100 personen
✔ Het park exclusief voor u geopend, 19.00 – 00.00 uur
✔ Een avontuurlijke locatie
✔ Griezelig enge avond
✔ Spannende attracties
✔ Live entertainment
✔ Onbeperkt eten en drinken
✔ € 79,95 per persoon

Ervaringen

"Het was griezelig, gezellig, goed georganiseerd. Ging het gegil eerst door de geluidsbarrière vanwege het angstvallig goede acteerwerk, werd het volume daarna aangepast tijdens een knallend eindfeest."
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Albert-Heijn
- Albert Heijn
"De stemming kwam er goed in mede dankzij de super leuke animatie, de attracties en het goed verzorgde buffet."
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Zwanenberg
- Zwanenberg Food Group
''Het was een fantastisch evenement. De dag was zeer goed verzorgd, misschien wel iets TE! De reacties achteraf, maar ook op de dag zelf waren zeer positief. Bedankt voor de goede zorgen, we zijn zeer tevreden!''
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Politie-Apeldoorn
- Politie Apeldoorn

Bekijk ook de andere thema's

Een personeelsfeest om niet te vergeten?

Personeelsfeest - Avonturenpark Hellendoorn Button

Heeft u interesse in een bedrijfs- of personeelsfeest met een griezelig thema? Wij denken graag met u mee over de invulling van deze avond. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0548 659 159. Of vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
    Bekijk ook de andere thema's