menu
nl

Uw feest in jaren 80-stijl

Ga terug in de tijd van disco, funk en glitters!

Bedrijfsfeest voor uw organisatie

Zin in een gezellig feest in jaren 80-stijl met alle collega’s? Tijdens het bedrijfsfeest in ons sfeervolle attractiepark, nemen we u mee op reis naar deze swingende jaren waarin neonkleuren, Jackson-hits, schoudervullingen en rubixcubes de boventoon voerden. Aan nostalgie geen gebrek op onze Back to the 80’s party. 

Een onvergetelijk uitje!

Bij binnenkomst wacht u een warm welkom van Dr. Brown en metgezel Marty McFly, waarna u wordt meegevoerd langs de acht swingendste attracties van het park. U wordt de hele avond voorzien van hapjes en drankjes. Nadat alle attracties zijn overwonnen, kan het feest beginnen. Op onze feestlocatie kan gedanst worden op de lekkerste hits uit de 80’s en kunt u genieten van een heerlijk hapjes- en tapasbuffet. Uiteraard is er ruimte voor al uw muzikale verzoekjes. Terug in de tijd, reist u met ons mee?

Dit kunt u verwachten

✔ Vanaf 100 personen
✔ Het park exclusief voor u geopend,
19.00 – 00.00 uur
✔ Een avontuurlijke locatie
✔ Onvergetelijke avond met de beste jaren 80-hits
✔ Negen swingende attracties
✔ Onbeperkt eten en drinken
✔ € 79,95 per persoon

Ervaringen

"Het was griezelig, gezellig, goed georganiseerd. Ging het gegil eerst door de geluidsbarrière vanwege het angstvallig goede acteerwerk, werd het volume daarna aangepast tijdens een knallend eindfeest."
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Albert-Heijn
- Albert Heijn
"De stemming kwam er goed in mede dankzij de super leuke animatie, de attracties en het goed verzorgde buffet."
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Zwanenberg
- Zwanenberg Food Group
''Het was een fantastisch evenement. De dag was zeer goed verzorgd, misschien wel iets TE! De reacties achteraf, maar ook op de dag zelf waren zeer positief. Bedankt voor de goede zorgen, we zijn zeer tevreden!''
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Politie-Apeldoorn
- Politie Apeldoorn

Bekijk ook de andere thema's

Bedrijfsfeest-feest-Avonturenpark-Hellendoorn-back-to-the-80's-praktische-informatie-

een bedrijfsfeest om nooit te vergeten?

Heeft u interesse in een bedrijfsfeest op maat? Wij denken graag met u mee over de invulling van deze avond. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via 0548 659 159. Of vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
    Bekijk ook de andere thema's