menu
nl

Actief bedrijfsuitje vol avontuur

Een avond om niet te vergeten

Actief bedrijfsuitje; een compleet avontuur!

Op zoek naar actief en avontuurlijk bedrijfsuitje? Tijdens Adventure Island ontbreekt het u daar zeker niet aan. De ontvangst door onze gids verloopt nog kalmpjes. Wij garanderen een onvergetelijke avond! Als de poorten achter u worden gesloten en er geen weg meer terug is, wacht u een avond vol spanning en sensatie die flink wat vergt van uw avonturiershart.

Expeditie met tapasbuffet

Tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsfeest bent u afgesneden van beschaving en voert de expeditie u langs alle paradepaardjes van ons park. Vanuit de catacomben van het Avonturenpark baant u zich als een onvervalste Robinson een weg langs onder meer de Rioolrat – een duizelingwekkende rollercoaster in het donker – de Sungai Kalimantan – een wild kolkende raftrivier – en het grondgebied van barbaarse piraten. Als alle attracties zijn overwonnen, kan het kapmes in de schede en wacht u een heerlijk tapasbuffet met open bar om alle adrenaline te temperen. Durft u het aan?

Dit kunt u verwachten

✔ Vanaf 100 personen
✔ Het park exclusief voor u geopend,
19.00 – 00.00 uur
✔  Avontuurlijke locatie voor uw bedrijfsuitje
✔  Onvergetelijke avond vol wilde avonturen
✔  Negen spannende attracties
✔  Live entertainment
✔  Onbeperkt eten en drinken
✔ € 79,95 per persoon

Ervaringen

"Het was griezelig, gezellig, goed georganiseerd. Ging het gegil eerst door de geluidsbarrière vanwege het angstvallig goede acteerwerk, werd het volume daarna aangepast tijdens een knallend eindfeest."
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Albert-Heijn
- Albert Heijn
"De stemming kwam er goed in mede dankzij de super leuke animatie, de attracties en het goed verzorgde buffet."
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Zwanenberg
- Zwanenberg Food Group
''Het was een fantastisch evenement. De dag was zeer goed verzorgd, misschien wel iets TE! De reacties achteraf, maar ook op de dag zelf waren zeer positief. Bedankt voor de goede zorgen, we zijn zeer tevreden!''
Bedrijfsfeest-Avonturenpark-Hellendoorn-review-Politie-Apeldoorn
- Politie Apeldoorn

Bekijk ook de andere thema's

Video afspelen

Zin in een actief bedrijfsuitje om nooit te vergeten?

Heeft u interesse in een avontuurlijk en actief bedrijfsuitje of personeelsfeest? Wij denken graag met u mee over de invulling van deze avond. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijfs- of personeelsfeest te bespreken via 0548 659 159. Of vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
    Bekijk ook de andere thema's