menu
nl

Seizoen 2020: het totale overzicht!

Persbericht

Hellendoorn, 3 maart 2020

Vanaf zaterdag 4 april beleven families weer mooie avonturen in Avonturenpark Hellendoorn! Het Overijsselse pretpark pakt ook dit jaar weer uit met tal van vernieuwingen. Zo wordt in het voorjaar Jungle Monster heropent als Jungle Expedition, keren de Sky Pirates terug met hun spectaculaire zomershow en duikt er nog een oude bekende op komend seizoen… Samen met de nieuwe Kareltje & Jasmijn show, de extra avondopenstellingen en diverse parkverbeteringen belooft het een extra avontuurlijk seizoen te worden in Hellendoorn! Kom maar langs.. als je durft!

Nieuw: Jungle Expedition – voorjaar
Waar zijn Roger en Geelsnavel?
De populaire familieattractie Jungle Monster (1979) heeft een enorme metamorfose ondergaan en opent komend voorjaar als Jungle Expedition – De Vervloekte Schat. In de vernieuwde attractie gaan gasten op zoek naar de vermiste avonturier Roger die samen met zijn trouwe papegaai Geelsnavel vermist is geraakt in de jungle. Bewoners van het jungledorp hebben het avontuurlijke duo voor het laatst gezien toen ze per vliegtuig het dorp verlieten. Ze waren van plan naar de beruchte jungle te reizen en op zoek te gaan naar een oude legende. Sindsdien ontbreekt ieder spoor. Weet jij Roger en Geelsnavel te vinden?

Nieuwe attractie - Jungle Expedition - Avonturenpark Hellendoorn

Baba’s Verjaardagsweekend – 13 en 14 juni
Parkmascotte Babaviert ook komend seizoen weer zijn verjaardag met alle kinderen in het Avonturenpark. Deze feestelijke gebeurtenis vindt plaats op 13 en 14 juni en het belooft weer beregezellig te worden! Zo zijn er tal van interactieve Meet & Greets, extra activiteiten en muzikale optredens. Ook Kareltje & Jasmijn vieren het feestje mee en geven er in hun shows tijdens het verjaardagsweekend extra aandacht aan. Zin in een feestje? Mis dan 13 en 14 juni niet!

Aquaventura Slidepark – mei t/m september
Waterratten en glijbaanfans opgelet! Het Avonturenpark biedt iedereen die gek is op water en glijden het unieke outdoor Slidepark. Met 11 waterglijbanen, zandstrandje, ligweide, waterspeelparkje en de lekkerste ijsjes, is het voor jong en oud heerlijk vertoeven in het Slidepark. Het Slidepark telt maar liefst 5.000m2 en kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt € 3,50. Openingsdagen en -tijden zijn weersafhankelijk. Glijden maar!

Baba in het Aquaventura Slidepark - Avonturenpark Hellendoorn

Zinderende Zomeravonden – 22 en 29 juli, 5 en 12 augustus
Ook komend seizoen organiseert het Avonturenpark weer haar Zinderende Zomeravonden waarin het park haar deuren extra lang open houdt. Zo kan iedereen langer genieten van alle attracties en shows. Met een uitgebreid entertainment programma en de unieke avondsfeer, beleven families een bijzonder dagje uit waar nog lang over wordt gesproken. De Zinderende Zomeravonden worden spectaculair afgesloten met een spetterende vuurwerkshow. Dus zet de avonden snel in je agenda! 

Heksendoorn – oktober
Houd jij ook zo van griezelen? Kom dan in oktober naar Heksendoorn! Het gehele Avonturenpark is omgetoverd en biedt het park families de leukste Halloweendagen. Met sfeervolle decoratie, nieuwe shows, spookhuizen, Vrolijke Vogelverschrikkers en de liefste heksjes kan er volop gegriezeld worden. Op 14 oktober organiseert het park een extra avondopenstelling voor alle Heksendoorn fans!
Ook op 17, 24 en 31 oktober blijft het Avonturenpark na 17.00 uur geopend. Op deze avonden is er vanaf 19.00 uur voor de 12+ doelgroep het horrorevent Screams.

Screams – 17, 24 en 31 oktober
De 5e editie van Screams wordt gruwelijk!
Met spookhuizen, scare zones, scare experiences, shows, heftige attracties en ruim 150 scare actors belooft Screams 2020 groter dan ooit te worden. Eenmaal binnen is er geen weg meer terug. Je bent nergens veilig. Screams heeft een adviesleeftijd van 12+ en is te bezoeken voor iedereen met een dagticket op 17, 24, 31 oktober. Het park is op deze dagen geopend tot 22.00 uur. Weet jij het hoofd koel te houden?