menu
nl
de

Shows & Entertainment

Kareltje & jasmijn

Het Gouden Theater Paleis, het domein van Kareltje & Jasmijn. Neem een kijkje bij dit hilarische duo vol avontuur.
Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij de meest komische avonturen.
De Kareltje en Jasmijn show is te zien in de weekenden en vakanties. 

Baba & bella

In ”De Berenboom” op Avonturenpark Hellendoorn wonen de vrolijke parkmascottes Baba en Bella. Iedere dag beleven zij met de allerkleinste avonturiers de leukste avonturen. Iedere dag zijn er Meet en Greets en wordt er geswingd op de Berendans! 

Zijn Baba en Bella even niet thuis? Geen nood! Er zijn ook dan leuke activiteiten te beleven rondom het huis, zoals hinkelen en de paddenstoelendans. De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening! 

Baba is in zijn vrije tijd een echte avonturier die het leuk vindt om te klimmen en te klauteren in het Hellendoornse bos. Het liefst draagt hij elke dag zijn avonturierspak. Hij is vaak te vinden bij de entree van het park om iedereen te verwelkomen.

Bella is een moderne vrouwtjesbeer die graag haar zaakjes op orde heeft. Naast haar Bella’s Smakbar is ze nauw betrokken bij de winkel van het park. Ieder seizoen weet ze weer het leukste speelgoed, de mooiste kleding en de grappigste hebbedingetjes te regelen en een mooi plekje te geven in haar winkel.

Kleurplaten

High Dive stunt show

6 juli t/m 1 september is de spectaculaire High Dive Stuntshow terug van weggeweest! Met nieuwe indrukwekkende stunts in het openlucht theater laten ze verbazen. Duik in de wereld van stoere ridders, ongelooflijke hoogtes en gevaarlijke stunts. ‘De Drakenridders’ is een spannende show voor de hele familie, gepresenteerd door een internationaal team van atleten. Durft u het aan?!

hEKSENDOORNshow

Wat doet Kareltje nu?! Odelia en Jasmijn hebben hem nog zo gewaarschuwd. Gelukkig zijn Odelia en Jasmijn uiteindelijk op tijd en komt het allemaal weer goed. Maar zonder uw hulp was dit zeker niet gelukt! 

Kom de leukste en grappigste avonturen beleven in het Gouden Theater Paleis en help Kareltje, Jasmijn en Odelia.