menu
nl
de

Shows & Entertainment

Het Experiment

Professor NulNix doet spannende experimenten in zijn laboratorium. Dit seizoen komt zijn dochter Wendy bij hem op bezoek, zij leert Professor NulNix hoe social media werkt. Dit levert een interessant experiment op! Het Experiment is te zien in weekenden en vakanties.

Kareltje & jasmijn

Kareltje is een vrolijke kok die gek is op slagroomtaarten. Samen met de stoere en sterke Jasmijn, eigenaresse van Hotel 999, beleeft hij komische avonturen. Dit seizoen gaan Kareltje & Jasmijn op vakantie! Hotel 999 wordt namelijk gerenoveerd. Vandaar dat ze samen op reis gaan, maar of dat goed gaat. De Kareltje & Jasmijn show is te zien in weekenden en vakanties.

Kareltje mini disco

Alle kinderen worden uitgenodigd om mee te dansen met de minidisco van Kareltje. De voetjes kunnen van de vloer en de handen in de lucht. En misschien gaat Kareltje zelfs nog een beetje goochelen. De minidisco vindt plaats bij het terras naast de Donderstenen. 

Elk weekend in september wanneer de weersomstandigheden dit toelaten.

De Berenboom

In ”De Berenboom” op Avonturenpark Hellendoorn wonen de vrolijke parkmascottes Baba en Bella. De pratende brievenbus helpt de jonge bezoekertjes hun post bij Baba en Bella te bezorgen en ze reageren altijd persoonlijk op iedere brief of tekening!  

Baba is in zijn vrije tijd een echte avonturier die het leuk vindt om te klimmen en te klauteren in het Hellendoornse bos. Het liefst draagt hij elke dag zijn avonturierspak. Hij is vaak te vinden bij de entree van het park om iedereen te verwelkomen.

Bella is een moderne vrouwtjesbeer die graag haar zaakjes op orde heeft. Naast haar Bella’s Smakbar is ze nauw betrokken bij de winkel van het park. Ieder seizoen weet ze weer het leukste speelgoed, de mooiste kleding en de grappigste hebbedingetjes te regelen en een mooi plekje te geven in haar winkel.

Kleurplaten

hEKSENDOORNshow

Wat doet Kareltje nu?! Odelia en Jasmijn hebben hem nog zo gewaarschuwd. Gelukkig zijn Odelia en Jasmijn uiteindelijk op tijd en komt het allemaal weer goed. Maar zonder uw hulp was dit zeker niet gelukt! 

Kom de leukste en grappigste avonturen beleven in het Gouden Theater Paleis en help Kareltje, Jasmijn en Odelia.