menu
nl
de

Heksendoorn

Halloween voor jong & oud!
In de maand oktober heeft Opperheks Odelia het park omgetoverd in Heksendoorn; Halloween voor families! Het volledige park is aangekleed (o.a. ruim 2.000 pompoenen!), er zijn extra activiteiten en spookhuizen. Alle Heksendoorn dagen draait het om onze vrolijke vogelverschrikkers, vriendelijke heksen en de sfeervolle aankleding. Opperheks Odelia verwelkomt jullie graag in oktober.

Polaroid Odelia met tekst + vinkje

Dagelijks programma

10.00 – 11.30 uur: Ontmoet Opperheks Odelia bij de entree
10.00 uur: Opening attracties
11.00 uur: Start Hi-Ha-Heksenpad (nieuw)
12.00 uur: Mini Disco bij de Donderstenen
13.00 uur: Theatershow Kareltje, Jasmijn en Odelia
13.30 uur: Opening spookhuis (€)
14.30 uur: Theatershow Kareltje, Jasmijn en Odelia
16.00 uur: Theatershow Kareltje, Jasmijn en Odelia
17.00 uur: Attracties gaan sluiten, horeca sluit iets later

Hi-ha-heksenpad

Goed nieuws voor alle avonturiers tot ca. 8 jaar: Odelia heeft haar Hi-Ha-Heksenpad weer teruggetoverd. Kinderen die een officieel hulpje van Odelia willen worden, kunnen hun heksenpas behalen in het Hi-Ha-Heksenpad! Tal van avontuurlijke opdrachten staan hen te wachten, waarbij ze allerlei obstakels moeten overwinnen. Het Hi-Ha-Heksenpad is een extra activiteit, gratis en leuk voor jonge kinderen.

Odelia's Toverstaf

Voor kinderen die het best een beetje spannend vinden hebben we een ‘eigen spanning bepaler’ in de vorm van Odelia’s Toverstaf! Met Odelia’s Toverstafje houden kinderen de griezels op afstand en kunnen zij hun eigen spanning bepalen. Let op: het Toverstafje werkt niet in de spookhuizen.

Odelia’s Toverstaf is verkrijgbaar voor slechts € 3,50 op diverse plekken in het park.

Kinderen t/m 12 jaar mogen verkleed komen naar het park.

Vrolijke vogelverschrikkers

De Vrolijke Vogelverschrikkers hebben Dreumesland overgenomen. Ze assisteren de kinderen en zorgen voor een vrolijk avontuur. Dreumesland is een parkdeel speciaal voor kinderen tot 1.20 meter met 9 leuke attracties.  

Nieuw: Koken met odelia

Een Meet & Greet met Opperheks Odelia. Tijdens Heksendoorn dagelijks om 15.15 uur naast JammieJammie. Kook je mee?

Theatershow Kareltje, Jasmijn en Odelia

Opperheks Odelia komt bij de kindervrienden op bezoek en samen beleven ze weer een spannend nieuw avontuur.

De nieuwe show ‘Kareltje & Jasmijn en de Heksensoep’ wordt dagelijks tijdens Heksendoorn opgevoerd in het Gouden Theater Paleis om 13.00, 14.30 en 16.00 uur. Mis het niet!

De show bevat wat speciale effecten, maar is geschikt voor de gehele familie. Het is een muzikale- en grappige show die leuk is voor jong en oud.

I.v.m. de beperkte capaciteit binnen ons Gouden Theaterpaleis verzoeken wij om u in te schrijven voor een van de shows. Dit kunt u doen in onze Winkel. Er mag 1 volwassene mee. Zorg dat u zich tijdig inschrijft, vol = vol.

Twee vernieuwde spookhuizen!

Tijdens Heksendoorn kun je ook wat engere avonturen beleven. Voor de echte waaghalzen (adviesleeftijd 8+) zijn er 2 betaalde spookhuizen. Beide spookhuizen hebben een aantal vernieuwingen gekregen.. Durf jij ze aan?

Horror Hotel: een ondergronds gangenstelsel leidt je door dit doodenge hotel. Weet jij uit te checken?

Death Lab: opletten geblazen in dit spannende laboratorium, want gemuteerde patiënten wachten op je..

Het Horror Hotel is iedere dag geopend tijdens Heksendoorn. Death Lab is op rustige dagen gesloten.

TIP voor griezelfans: Heksendoornavonden

Kun je geen genoeg krijgen van griezelen? Bezoek dan de Heksendoornavonden op 14, 17 en 24 oktober. Het park is dan extra lang geopend en ’s avonds wordt het extra spannend!

Normaliter is het Avonturenpark op de Heksendoornavonden tot 20.00 uur geopend maar dit jaar is besloten om dit te verlengen tot 22.00 uur. Vanaf 18.00 uur betreden de scare actors het park. Gasten kunnen met hun dagticket zelf bepalen tot hoe laat ze willen blijven en kunnen dus zo hun keuze maken hoe eng ze hun Heksendoorndag willen maken. Tot 18.00 uur is het gezellig griezelig, daarna wordt het wat schimmiger in het park door de komst van tientallen losloopgriezels en een verhoogd schrikniveau in beide spookhuizen.

Mondkapjes in Avonturenpark Hellendoorn

Verplicht: voor het betreden van onze spookhuizen is een mondkapje verplicht. Deze wordt door ons verstrekt bij het omwisselen van uw spookhuisticket voor een tijdvak kaartje. U kunt uiteraard ook uw eigen mondkapje meenemen.

Daarnaast verplichten wij het gebruik van een mondkapje in onze binnenlocaties, te weten: De Winkel, Discovery Club, Rioolrat, Gouden Theater Paleis en alle toiletgebouwen.

Kom maar langs.......... als je durft!